Muismatten designs

Dit product kennen we eigenlijk allemaal wel, het is een onderlegger om je computermuis over heen te bewegen. Veel muizen werken tegenwoordig ook prima zonder, maar toch kan een matje aanschaffen zeker veel voordelen opleveren. Een muismatje verhoogt het gebruiksgemak van de computermuis, door bewegingen gemakkelijker te maken. Dit voorkomt haperingen tijdens het bewegen van de cursor en optimaliseert de snelheid van je computermuis. Daarnaast is een muismatje een schone ondergrond, die voorkomt dat er veel vuil in- en op de muis komt dat de werking van de muis kan beïnvloeden. En niet geheel onbelangrijk: dit product voorkomt gebruiksschade aan zowel je muis als je bureau of tafel. Bedenk je maar eens hoe vaak je een muis op en neer beweegt, dit veroorzaakt op den duur slijtage aan zowel het oppervlak waarover je de muis beweegt als de muisvoetjes.

muismatten sleevy

mousepad

Muismat in combinatie met een laptophoes

Laptophoes 15,6 inch kat zwart design is een moderne hoes voor het beschermen van uw 15,6 inch laptop. De 15,6 inch hoezen beschermen uw laptop tegen krassen, stof en opspattend water. Het elastische neopreen materiaal is stevig, slijtvast en licht schokdempend waardoor dit een ideale laptophoes is. De ritssluiting is over de breedte waardoor u comfortabel de 15,6 inch laptop eruit kunt pakken of snel kunt opbergen. De beschermende ritssluiting aan de binnenzijde is ter voorkoming van krassen op uw waardevolle 15.6 inch laptop. Het prachtige design is aan beide zijden van de 15,6 inch laptop hoes.

Het merk Sleevy richt zich op het ontwerpen van originele designs voor onder andere laptoptassen, rugzakken, laptop sleeves en tabletsleeves. Met een echte Sleevy kiest u zowel voor kwaliteit als een uniek design.