laptop sleeve kopen

Laptops zijn compact genoeg om mee te nemen, maar toch veelzijdig genoeg om veeleisende applicaties uit te voeren. Het is de beste tool voor serieus werk of om te spelen, of je nu thuis, onderweg of in een klaslokaal bent. Om die redenen hebben we lijsten samengesteld met de beste zakelijke laptops en de beste universiteitslaptops, om nog maar te zwijgen van onze beste laptops voor de meeste gebruikers. Vergeet ook niet dat een laptop sleeve belangrijk is voor bescherming

Hoewel zelfstandige tablets en smartphones altijd populair zijn, beseffen de meeste mensen dat alles, van het typen van een onderzoeksartikel tot het kraken van video tot gamen, beter werkt op een laptop. Dus wat voor soort laptop moet je kopen? We hebben een koopgids voor laptops samengesteld om u te helpen.

Er is een grote verscheidenheid aan formaten, functies en prijzen, waardoor het kiezen van de beste laptop een uitdaging is. Daarom moet u erachter komen wat uw behoeften zijn.

1. Plan op basis van uw budget
    Tegenwoordig kun je een bruikbare laptop kopen voor minder dan $ 200, maar als je meer kunt budgetteren, krijg je een systeem met een betere bouwkwaliteit, sterkere prestaties en een betere weergave. Dit is wat u voor elke prijsklasse kunt krijgen.

De minst dure notebooks zijn ofwel Chromebooks met het browsergebaseerde besturingssysteem van Google, of low-end Windows-systemen met minimale opslag en tragere processors, zoals de HP Stream 11 en de Dell Inspiron 11 3000. Gebruik deze als alleen secundaire computers of geef ze aan de kinderen.
Voor deze prijs hebben de meeste notebooks echter geen SSD, een Full HD-scherm of een lange batterijduur. Er zijn enkele opvallende uitzonderingen, zoals de Acer Aspire E 15 en Asus Chromebook Flip C434.
als u boven de $ 600 komt, zult u meer premiumontwerpen zien, zoals metalen afwerkingen. Fabrikanten beginnen ook andere functies toe te voegen terwijl u de prijsladder beklimt, inclusief beeldschermen met een hogere resolutie en SSD’s. De Lenovo IdeaPad 530s en Asus ZenBook UX333FA zijn geweldige voorbeelden van laptops die al deze voordelen voor minder bieden.
Boven $ 900: Verwacht notebooks die draagbaarder, krachtiger of beide zijn voor deze prijsklasse. Verwacht schermen met een hogere resolutie, snellere processors en mogelijk afzonderlijke grafische afbeeldingen. De lichtste, duurzaamste ultradraagbare apparaten, zoals de Apple MacBook Air en de Dell XPS 13, kosten doorgaans meer dan $ 1.000 (hoewel je de Dell voor minder kunt krijgen als je niet voor een touchscreen kiest).