7 stappen om de juiste 17 inch laptoptas te kiezen

Om een ​​goede 17 inch laptoptas te kiezen, zijn er enkele punten om te overwegen. 17 inch laptoptassen zijn er in verschillende soorten ontwerpen om aan verschillende behoeften te voldoen, zowel voor degenen die de voorkeur geven aan draagbare mouwen of messenger bags, als rugzakken en over de schoudertas. Wat is een goede laptoptas met laptopvak voor u.

Dus, hoe kies je een perfecte 17 inch laptoptas? Hier zijn enkele factoren waar u aan moet denken tijdens het winkelen voor een 17 inch laptoptas.

1. Werk of plezier?

Als u uw laptop alleen voor uw werk gebruikt, heeft u waarschijnlijk iets flexibels en efficiënts nodig dat gemakkelijk van en naar uw werk kan worden vervoerd. Als u met het openbaar vervoer reist, heeft de tas mogelijk extra bescherming nodig. Als je fietst, is een 17 inch laptoptas in rugzakstijl de beste optie. Als je loopt, kies dan een tas die waterdicht is voor die regenseizoenen. U moet dus eerst een tas selecteren op basis van werk of plezier.

2. Laptoptas 17 inch, de stijlen

Afhankelijk van je levensstijl zijn er genoeg 17 inch laptoptasstijlen om uit te kiezen. Elk ontwerp heeft zijn eigen comfort en eigenschappen maken ze perfect voor bepaalde omstandigheden. Hier zijn enkele van de meest voorkomende soorten 17 inch laptoptassen en een aantal met de hand geselecteerde selectie om het vinden van de perfecte tas gemakkelijker te maken:

3. Zakformaat

U moet zich concentreren op het formaat van de tas om op uw laptop te passen. Als de 17 inch laptoptas niet precies specificeert voor welke merken of modellen laptops het werkt, is het beter om de maat van de tas te meten en deze te vergelijken met de laptopmaat. Verder kun je bij het kopen van de tas je laptop met je meenemen, zodat je gemakkelijk de tasmaat kunt controleren.

4. Controleer op opslag

Goede 17 inch laptoptassen moeten een hoofdvak en een secundair vak hebben. Een secundair compartiment is nodig voor bestanden, notebooks, snoeren, batterijen en andere accessoires. Bovendien is het essentieel dat uw tas meerdere vakken heeft voor enkele andere handige accessoires zoals USB’s, pennen, uw muis, visitekaartjes.

Deze krasbestendige vakken beschermen uw laptop tegen stoten en krassen en beschermen uw accessoires tegen schade door het gewicht van de laptop. Als u alleen uw laptop wilt dragen, is een laptophoes een beter idee door de laptop in een hoes en vervolgens in een rugzak te plaatsen.

5. Kwaliteitsritsen

Als het gaat om het selecteren van een 17 inch laptoptas met een kwaliteitsrits, moet je de duurzaamheid van ritsen controleren. Omdat als een kapotte ritssluiting de hele tas onbruikbaar zal zijn. Bovendien is het van cruciaal belang om uw laptop veilig op te bergen in de tas.

6. Schouderriem

Verstelbare schouderbanden zijn een van de belangrijke onderdelen om de beste 17 inch laptoptas te kiezen. Het kan helpen om het ontwerp aan te passen zodat het beter bij uw lichaam past, en om de tas zo ergonomisch mogelijk te houden voor onderweg in de trein of bus.

7. Garantie

Bij het kiezen van een 17 inch laptoptas om uw computer te beschermen, moet u ook de tas zelf beschermen. Met een garantie kunt u de schade gratis herstellen als deze breekt als gevolg van andere factoren dan algemene slijtage. Vergeet dus niet te vragen naar de garantie. Bij Sleevy krijgt u 1 jaar garantie.